Varmecentral og centralvarmeanlæg serviceres og renoveres​

Har du et problem med din varmecentral eller dit centralvarmeanlæg? Hos CG Entreprise A/S udfører vi installation, service og renovering af alle former for varmeanlæg. Vi udfører også energioptimering på ældre anlæg. 

Vi holder til i Hvidovre, men vi har også kunder i blandt andet Frederiksberg, København og mange andre steder.

Professionel service og reparation af dit centralvarmeanlæg

Vi tager vores kunder seriøst og har altid en professionel tilgang til opgaverne. Vores fornemmeste opgave er at få din varmecentral og dit centralvarmeanlæg til at fungere optimalt. 

Det er uanset, om det er i dit hus, i din virksomhed eller i jeres boligforening. Vi kommer gerne ud til både små og store opgaver.

Vi har en stor fagekspertise, og vi sikrer en hurtig udrykning, hvis der opstår et akut behov for en reparation eller en udskiftning.​ Vi kan også tilbyde en serviceaftale, som sikrer en rutinemæssig service på dit centralvarmeanlæg og varmecentral. Vi er naturligvis autoriseret VVS-installatør.

Få et uforpligtende tilbud for en opgave på din varmecentral

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi tilbyder, og for at få en snak om, hvad du efterspørger. Vi kommer gerne med råd og vejledning, og når vi har kigget på opgaven, sender vi meget gerne et uforpligtende tilbud. Vi laver også gerne et tilbud på en serviceaftale på dit centralvarmeanlæg, som passer til dine behov.

Du kan ringe til os på telefon 38 10 42 66 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail cge@cg-entreprise.dk.​

CG Entreprise A/S

- City VVS​ & Kloak

Tlf.: 38 10 42 66

CVR: 73251419