Om CG Entreprise A/S

CG Entreprise A/S i København har siden 1927 håndteret en bred vifte af opgaver i forbindelse med VVS-arbejde, hovedentrepriser såvel som tekniske storentrepriser og fagentrepriser.

Vi henvender os dermed til en bred kundegruppe bestående af:

  • Boligselskaber
  • Erhvervsbyggeri
  • Andelsboliger
  • Ejerforeninger
  • Industri
  • Kommuner
  • Private

Kompetent og veluddannet team

Vi beskæftiger i øjeblikket en teknisk stab samt 25 servicemontører, som har mellem 2-30 års erfaring inden for VVS-området. Vores medarbejdere består således af både VVS-montører, svejsere og blikkenslagere.

Vi sørger løbende for at opkvalificere os på området og holde os opdaterede på både viden og teknik, så vi altid kan tilbyde vores kunder den bedst mulige service og kvalitet.

Vores serviceafdeling omfatter 15 servicevogne, og på vores firmaadresse råder vi over værkstedsfaciliteter til præfabrikation af VVS- og blikarbejder.

Kvalitetsbevidst entreprisearbejde

CG Entreprise A/S er 100 % danskejet og efterlever alle lovmæssige krav til arbejdsmiljø og kvalitetssikring. Vi kvalitetssikrer efter egen grundmanual, der tilrettes den aktuelle opgave, ligesom vi ved flere større entrepriser har udarbejdet en samlet miljø- og sikkerhedsplan.

Inden arbejdet påbegyndes, udarbejder vi arbejdspladsvurderinger, således vi i enhver henseende lever op til myndighedernes og organisationers seneste krav til arbejdsmiljø samt hensyn til eksternt miljø.

Dennis Baad

Partner, Service & Salg

38 10 42 66

db@cg-entreprise.dk

Tommy Pedersen

Partner, Entreprise & Beregning

38 10 42 66

tp@cg-entreprise.dk

Inger Marie Stejlborg

Partner, Administration​

38 10 42 66

ims@cg-entreprise.dk

CG Entreprise A/S

- City VVS​ & Kloak

Tlf.: 38 10 42 66

CVR: 73251419