Ring på telefon: 38 10 42 66

Centralvarme


​Med speciale i centralvarme, er CG Entreprise parat til at installere, servicere og montere centralvarmeanlæg uanset størrelse og alder.

Vi tager alle henvendelser seriøst, og sørger for at centralvarmen virker optimalt i din bolig, forening eller virksomhed. Hurtig udrykning og stor fagekspertise sikrer dig en professionel centralvarmeløsning med CG Entreprise.


​CG Entreprise – Din professionelle centralvarmeservice

CG Entreprise vil være din foretrukne professionelle reparatør og servicemontør af centralvarmeinstallationer. Vores årelange erfaring i alle slags centralvarmeopgaver, kommer dig og din installation til gode. Kontakt os allerede i dag og få centralvarmen med det samme.


​Centralvarme – installation, service og reparation med garanti

Når du vælger CG Entreprise til at løse din centralvarmeopgave, får du en pålidelig autoriseret VVS-installatør, der har faglig stolthed og professionalisme som udgangspunkt. Vores arbejde er naturligvis altid omfattet af alle de rigtige forsikringer og kvalitetskontroller.

Du kan derfor trygt lægge alle dine VVS- og centralvarmeopgaver i vores hænder.


​Vi løser alle centralvarmeopgaver

Har du brug for akut centralvarmereparation, eller en rutinemæssig centralvarmeservice, kommer vi ud til din bolig eller virksomhed. Ring og aftal en tid med det samme.


​Vi monterer, reparerer og servicerer alt indenfor centralvarmeanlæg og fjernvarme, brugsvandsanlæg og spildevandsinstallationer samt gasinstallationer og sanitære installationer. Vi er parate til at hjælpe dig med alle dine VVS-opgaver med det samme.


Har du brug for at vide mere om CG Entreprises centralvarmeservice?

Såfremt du har behov for mere information om service og reparation af centralvarme med CG Entreprise, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en konkret opgave, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 38 10 42 66 eller via e-mail på cge@cg-entreprise.dk.​

CG Entreprise A/S

- City VVS​ & Kloak

Tlf.: 38 10 42 66

CVR: 73251419