City VVS & kloakservice

Få styr på kloakken med City VVS & kloakservice. Vi er din garanti for en professionel kloakløsning. City VVS & kloakservice leverer altid pålidelig, effektiv og omkostningsbevidst service.

City VVS & kloakservice er din autoriserede VVS- og kloakmester. Vi leverer tryghed, sikkerhed og godt håndværk.

City VVS & kloakservice har de rigtige værdier

City kloakservice har valgt at lægge vægt på de værdier de gavner vores kunder. Som kunde hos os, mærker du derfor hurtigt at vores kerneværdier er det gode håndværk og den gode service.

Vi vil levere ydelser, håndværk og service, der giver dig lyst til at vende tilbage som kunde hver gang du har brug for en professionel og autoriseret VVS- og kloakmester.

Lad os starte et langvarigt samarbejde allerede i dag.

Hos City VVS & kloakservice har vi uddannelse og erfaring

​Baseret på vores faglige uddannelse og mangeårige erfaring, leverer City kloakservice helstøbte løsninger og kvalificeret rådgivning til enhver udfordring. Kontakt os allerede i dag - vi er klar til at yde en professionel indsats til konkurrencedygtige priser.

Uanset om dine kloakopgaver drejer sig om et serviceeftersyn, en udefinérbar lugtgene eller et helt nyt kloakanlæg i forbindelse med dit byggeprojekt, er City VVS & kloakservice parate til at løfte opgaven. Vi er din autoriserede VVS- og kloakmester med den rigtige uddannelse, den bedste service og de bedste priser.

Få et uforpligtende tilbud fra City VVS & kloakservice i dag

​Står du over for en opgave eller et projekt der involverer dit kloaksystem, er det altid en god idé, at rådføre sig med en aut. kloakmester.

Følgeskaderne ved et dårligt, mangelfuldt eller fejlbefængt kloaksystem, kan være næsten uoverskuelige. Fugt, lugt og rotter er nogle af de ubehageligheder, der kan dukke op i forbindelse med uautoriserede anlæg og reparationer.

Kontakt derfor City VVS & kloakservice i dag, og få et uforpligtende tilbud din VVS- eller kloakopgave. Ring til os på telefon 38 10 42 66 eller send en e-mail på cge@cg-entreprise.dk.

​​

CG Entreprise A/S

- City VVS​ & Kloak

Tlf.: 38 10 42 66

CVR: 73251419