Ring på telefon: 38 10 42 66

City VVS

City VVS og Kloakservice er din garanti for professionelt udført VVS arbejde. Du får altid pålidelig, effektiv og omkostningsbevidst service hos City VVS & Kloakservice.

City VVS & Kloakservice har uddannelse og erfaring i alle de VVS opgaver du skal have udført. Som autoriseret VVS- og kloakmester leverer City VVS & Kloakservice tryghed, sikkerhed og godt håndværk.

Kerneværdier for City VVS & Kloakservice

​Som kunde hos City VVS & Kloakservice, mærker du straks at vores kerneværdier er det gode håndværk og den gode service. Vi går op i at levere en ydelse, et håndværk og en service, der får dig til at vende tilbage næste gang, du har brug for en professionel og autoriseret VVS installatør.

City VVS & Kloakservice har erfaringen

​Her hos City VVS & Kloakservice har vi mange års erfaring inden for VVS-området. Vi leverer helstøbte løsninger og kvalificeret vejledning til enhver udfordring, og vi er klar til at hjælpe dig med en professionel indsats til konkurrencedygtige priser.

Uanset om du skal have udskiftet, installeret, repareret eller serviceret varmesystemet, om du har brug for professionel ejendomsservice eller vi skal udføre blik- og rørarbejde for dig, er City VVS & Kloakservice det oplagte valg

Uforpligtende tilbud fra City VVS og Kloakservice

​Hvis du har brug for yderligere oplysninger eller skal du bruge et uforpligtende tilbud på en VVS opgave, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 38 10 42 66 eller via e-mail på cge@cg-entreprise.dk.​

CG Entreprise A/S

- City VVS​ & Kloak

Tlf.: 38 10 42 66

CVR: 73251419