Fjernvarme København (FJR-serviceordning)

CG Entreprise er din professionelle installatør og servicemontør af fjernvarme i København. Vi tilbyder at løfte opgaven, uanset om du kontakter os som privatperson, boligforening eller fjernvarmeselskab. Lad os tilbyde alt servicearbejde i forbindelse med fjernvarme i København og omegn.

Vi udfører fjernvarme eftersyn for privatpersoner, boligforeninger og fjernvarmeselskaber, og har ekspertisen parat til din opgave. Kontakt os allerede i dag og få et fjernvarme eftersyn og sundhedstjek af installationen.​

CG Entreprise udfører professionelle fjernvarme eftersyn

​Med vores store erfaring særligt inden for fjernvarme eftersyn, er du og din installation i trygge hænder. Vi er parate til at være din foretrukne VVS-reparatør og servicemontør, og med de mange fjernvarme eftersyn vi har foretaget i årenes løb, er vi godt rustet til at servicere netop din installation.

I tillæg til at være ekspert i fjernvarme eftersyn, er vi også leveringsdygtige i at udføre alle andre VVS opgaver, hurtigt, effektiv og professionelt. Skal du renovere køkkenet, modernisere badeværelset, eller vil du energioptimere dit eksisterende varmesystem, er CG Entreprise parat til at løfte opgaven.

Er varmen gået? – Få et akut fjernvarme eftersyn

​Det kan være en ubehagelig overraskelse at vågne op til et nedkølet hus, når varmen er gået i fyringssæsonen/vintermånederne. Har du brug for et akut fjernvarme eftersyn, eller er der andre akutte VVS-opgaver i boligen, tilbyder CG Entreprise 24 vagtservice. Uden for normal arbejdstid pålægges udkaldstillæg på samtlige timer.

Hjælpen er ikke længere væk end et hurtigt opkald. Så kommer vi med det samme. Ofte kan eventuelle skaders omfang begrænses væsentlig ved hurtig indgriben. Kontakt os derfor allerede i dag og få vand samt varme med det samme.

Autoriseret fjernvarme eftersyn i København og omegn

​CG Entreprise er naturligvis autoriseret VVS-installatør. Vores arbejde er altid omfattet af alle de rigtige forsikringer og kvalitetskontroller. Du kan derfor trygt lægge alle dine VVS opgaver i vores hænder.

Vi monterer, reparerer og servicerer alt indenfor centralvarmeanlæg og fjernvarme. Vi udfører fjernvarme eftersyn, servicerer vi dit brugsvandsanlæg, installerer spildevandsinstallationer, gasinstallationer og sanitære installationer. Lad os løse opgaven for dig.

Få mere at vide om vores fjernvarme eftersyn

​Har du brug for mere information om vores fjernvarme eftersyn, eller vil du have et uforpligtende tilbud på en konkret opgave, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 38 10 42 66 og på e-mail cge@cg-entreprise.dk.

​​

CG Entreprise A/S

- City VVS​ & Kloak

Tlf.: 38 10 42 66

CVR: 73251419