Ring på telefon: 38 10 42 66

Kloak arbejde

Få kloak arbejdet udført af en pålidelig og professionel VVS- og kloakmester.

Kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for din bolig, din virksomhed eller boligforenings kloakker.

CG Entreprise udfører kun autoriseret kloak arbejde, der med garanti er dækket af vores forsikringer. Vi reparerer, anlægger og servicerer for private, virksomheder, institutioner og boligforeninger i hele Storkøbenhavn og omegn. CG Entreprise A/S er din totalleverandør af professionelt VVS- og kloak arbejde.​

Overlad kloak arbejdet til en professionel

​Kloakker kan være skrøbelige, farlige og utroligt generende ved utætheder, mangler og fejl. Det er derfor altid den bedste løsning, at få kloak arbejdet udført af en professionel, som du kan have tillid til.

CG Entreprise A/S anlægger, monterer eller reparerer alt kloak arbejde der ikke hører under det offentlige kloaksystem.

Er du i tvivl om opgavens omfang, har du brug for viden eller har du brug for akut kloak arbejde, er vi parate på telefonen.

Når kloak arbejdet skal gå stærkt

​Kloak arbejdets omfang eller de eventuelle skader og gener, der hurtigt opstår når der er utætheder i systemet, kan begrænses væsentligt med en hurtig, effektiv og professionel indsats. Ring og hør hvad vi kan gøre for dig.

Kloak arbejde udført hurtigt og professionelt

​Vil du have dit kloak arbejde udført hurtigt skal du blot kontakte os på telefon 38 10 42 66 eller via e-mail på cge@cg-entreprise.dk.

​​

CG Entreprise A/S

- City VVS​ & Kloak

Tlf.: 38 10 42 66

CVR: 73251419