Ring på telefon: 38 10 42 66

Vandmåler

CG Entreprise er din professionelle samarbejdspartner når vandmåleren skal installeres eller udskiftes. Med vandmålere som ét af vores specialer, er du i gode hænder hos CG Entreprise A/S.

Når vandmåleren, eller dele af brugsvandsinstallationen driller, er CG Entreprise kun et opkald væk. Vi rykker hurtigt ud, skifter eller reparerer den defekte vandmåler eller enhed. Kontakt os allerede i dag.

Få vandmåleren fixet i en fart

​Med 15 servicevogne og 25 servicemontører konstant på farten, er der gode muligheder for, at vi kan være hos dig og din vandmåler hurtigt og effektivt. Vi ved, at hurtig indgriben og faglig ekspertise, kan spare dig for store økonomiske ærgrelser og eventuelle ødelæggelser, når brugsvandssystemet, herunder vandmåleren, ikke fungerer eller er i uorden. Vores VVS-montører, svejsere og blikkenslagere er parate til at løse opgaven for dig.

Kontakt os med det samme du mener der er uregelmæssigheder med vandmåleren, utætheder eller andre mistanker om fejl på systemet.

Tryghed og sikkerhed med din vandmåler

​Du skal have tillid til at din vandmåler og hele dit brugsvandssystem fungerer optimalt og er til at stole på. Det får du kun ved at bruge en pålidelig installatør.

Vandsparertjek

​CG Entreprise kan tilbyde boligforeninger et gratis vandsparertjek. Vores nøglekompetencer er inden for VVS-installation, varmecentralservice og VVS-ejendomsservice.

En komplet gennemgang af vandinstallationer fra vandet kommer ind i jeres bolig, gennem vandmåleren til den forlader bygningen. Vi giver et samlet investeringsoverblik – inklusiv besparelser og tilskudsmuligheder.

Spar vand, spar penge og skån miljøet

Hør mere om hvad vi kan gøre for dig og din vandmåler

​Ønsker du at gøre brug af vores tilbud om et gratis vandsparertjek eller har du akut brug for at vi får din vandmåler og brugsvandssystemet til at fungere igen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 38 10 42 66 eller via e-mail cge@cg-entreprise.dk.​

CG Entreprise A/S

- City VVS​ & Kloak

Tlf.: 38 10 42 66

CVR: 73251419