VVS København

Har du brug for en professionel VVS-installatør i København eller omegnen, er CG Entreprise A/S parat til at løfte opgaven. Vi tilbyder alt indenfor VVS i København og omegn.

Gennem årene har vi hjulpet alt lige fra private og boligselskaber til erhvervs- og industribyggerier.

Specialist i VVS København

Hos CG Entreprise, er vi stolte af at være vore kunders foretrukne reparatør og installatør af VVS. I københavnske boliger og virksomheder, har vi i mange år løst alle typer VVS opgaver, og vi kan med garanti også løse opgaven hos dig. Kontakt os i dag og få opgaven løst med det samme.

Som autoriseret VVS-installatør og dermed din specialist inden for VVS-installationer, er vi naturligvis omfattet alle de nødvendige forsikringer og kvalitetskontroller. Du kan derfor trygt lægge din VVS opgave i vores hænder.

Uanset om det gælder modernisering af badeværelset, renovering af køkkenet eller energioptimering af eksisterende varmesystem, kan vi tage hånd om opgaven.

Alle opgaver indenfor VVS i København og omegn

Vi tilbyder at løse alle opgaver indenfor VVS. I København og omegn er vi hurtigt ude til montering, reparation samt service af alle installationer og anlæg. Ring og hør hvad vi kan gøre for dig.

Eksempelvis kan vi montere, reparere og servicere alt indenfor centralvarmeanlæg og brugsvandsanlæg. Vi har stod viden om vand- og afløbsinstallationer, gasinstallationer, fjernvarmeanlæg, høj- og lavtryksdampanlæg samt mange forskellige industrianlæg.

VVS i København

​Har du brug for yderligere oplysninger om vores service inden for VVS i København og omegn, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en konkret opgave, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 38 10 42 66 eller du kan sende en e-mail på cge@cg-entreprise.dk.

CG Entreprise A/S

- City VVS​ & Kloak

Tlf.: 38 10 42 66

CVR: 73251419