Ring på telefon: 38 10 42 66

VVS arbejde

Din professionelle leverandør af VVS-arbejde hedder CG Entreprise A/S. Vi leverer sikkert, trygt og pålideligt VVS arbejde. Kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for dig og din bolig, virksomhed eller boligforening.

Vi udfører autoriseret VVS arbejde og opgaver for private, virksomheder, institutioner og boligforeninger i hele Storkøbenhavn og omegn. CG Entreprise A/S er din totalleverandør af professionelt VVS arbejde.

Vi udfører alt VVS arbejde

​Hos CG Entreprise A/S kan du få alt dit VVS arbejde monteret, installeret og serviceret. Er du i tvivl om opgavens omfang kan du kontakte en af vores autoriseret VVS installatører som altid er parate på telefonen.

Vi udfører alt VVS arbejde professionelt og effektivt. Uanset om der er mistanke om en utæthed, en vandhane der drypper eller et fjernvarmeanlæg der skal serviceres, er CG Entreprise A/S det professionelle valg.

Hurtig udrykning til VVS arbejdet

VVS arbejdets omfang eller de eventuelle følgeskader, der kan opstå når vand er involveret, afhænger ofte af hastigheden for hvornår utætheden/fejlen bliver repareret. I København og omegn kan vi lynhurtigt være ude til montering, reparation samt service af alle typer installationer og anlæg. Ring og hør hvad vi kan gøre for dig.

Er du i tvivl om hvor fejlen er, eller har du ikke mulighed for at se hvilken installation du har, behøver du ikke tænke mere på det. Vi udfører alt VVS arbejde, og danner os hurtigt et overblik over opgavens omfang og karakter.

Din specialist i VVS arbejde

​Vores dygtige installatører er alle specialister på området, med den rigtige uddannelse og stor erfaring i alle typer VVS arbejde, er du i sikre hænder hos CG Entreprise A/S.

Som autoriseret VVS installatør, er alt vores VVS arbejde naturligvis dækket af de rigtige forsikringer.

Lad os udføre dit VVS arbejde – hurtigt, professionelt og billigt

​Er der noget du er i tvivl om, har du brug for yderligere oplysninger om vores VVS arbejde, eller vil du have et uforpligtende tilbud på en VVS opgave, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 38 10 42 66 eller via e-mail på cge@cg-entreprise.dk.

Professionelt VVS arbejde betaler sig.

​​

CG Entreprise A/S

- City VVS​ & Kloak

Tlf.: 38 10 42 66

CVR: 73251419