Ring på telefon: 38 10 42 66

​Professionel VVS-service til en god pris

​Din professionelle leverandør af VVS-arbejde hedder CG Entreprise A/S. Vi leverer sikkert, trygt og pålideligt VVS-arbejde og VVS-service til private og erhverv. Kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for dig og din bolig, virksomhed eller boligforening.

Vi udfører autoriseret VVS-arbejde og opgaver for private, virksomheder, institutioner og boligforeninger i hele Storkøbenhavn og omegn, fx på Frederiksberg og i Hvidovre. CG Entreprise A/S er din totalleverandør af professionelt VVS-service.

Hos CG Entreprise A/S kan du få alt dit VVS monteret, installeret og serviceret. Er du i tvivl om opgavens omfang, kan du kontakte en af vores autoriseret VVS-installatører, som altid er parate på telefonen.

Vi udfører alt VVS-arbejde kyndigt og effektivt. Uanset om der er mistanke om en utæthed, en vandhane der drypper eller et fjernvarmeanlæg, der skal serviceres, er CG Entreprise A/S det professionelle valg.

VVS-service med hurtig udrykning

VVS-arbejdets omfang eller de eventuelle følgeskader, der kan opstå, når vand er involveret, afhænger ofte af, hvor hurtigt utætheden eller skaden bliver opdaget og repareret. I København og omegn kan vi lynhurtigt være ude til montering, reparation samt service af alle typer installationer og anlæg. 

Er du i tvivl om, hvor fejlen er, eller har du ikke mulighed for at se hvilken installation, du har, behøver du ikke tænke mere på det. Vi udfører alt VVS-arbejde, og danner os hurtigt et overblik over opgavens omfang og karakter.

Hvad koster VVS-arbejde?

Vores dygtige installatører er alle specialister på området med den rigtige uddannelse og stor erfaring i alle typer VVS-arbejde, er du i sikre hænder hos CG Entreprise A/S. Som autoriseret VVS-installatører er al vores VVS-service naturligvis dækket af de rigtige forsikringer.

Vi tilbyder desuden nogle rigtig gode priser på VVS-arbejde og VVS-service, så du kan få udført dine opgaver billigt, men samtidig effektivt og kompetent. Når du kontakter vores VVS-firma kommer vi med et uforpligtende tilbud til dig – altid med en så billig pris som muligt.

Kontakt os og lav en aftale på VVS-service

Er der noget, du er i tvivl om, har du brug for yderligere oplysninger om vores VVS-arbejde, eller vil du have et uforpligtende tilbud på en VVS-opgave, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 38 10 42 66 eller via e-mail på cge@cg-entreprise.dk. Du kan også med fordel lave en fast aftale på VVS-service, så vi kan komme ud, før skaden er sket.​

CG Entreprise A/S

- City VVS​ & Kloak

Tlf.: 38 10 42 66

CVR: 73251419